torstai 31. maaliskuuta 2016

Vesisuihku-urheilun superviikonloppu 10.-12.6.2016!

UUTISET

Vesisuihku-urheilun tähänastisista näyttävin ja yhteenlaskettujen osallistujamäärien puolesta suurin tapahtumarypäs nähdään kesäkuun toisena viikonloppuna, kun Las Vegasissa järjestettävä Hydro-Fest saa rinnalleen Eurooppalaisia suihkulautailun ystäviä ilahduttavan Flyboard European Championship -kilpailun.

Las Vegasin-tapahtumassa nähdään vesisuihku-urheilun laitteita kaikilta valmistajilta niin yleisölle järjestettävien testilennätysten kuin pro-tason lentäjien välisten kilpailuidenkin kesken. Ranskan Cavalaire-sur-Mer:ssä järjestettävät Flyboardingin EM-kisat ovat puolestaan avoinna Pro-Flyboarder -suihkulautailijoille ympäri maailmaa.


Vesisuihku-urheilulle pyhittäytynyt kanadalaistaustainen, maailmanlaajuisen lukijakunnan saavuttanut H2RO Magazine on jo aiemmin sitoutunut reportaasikeikalle Las Vegasin Hydro-Fest:iin, mutta EM-kisat eivät tokikaan jää huomiotta: mikäli yritystäsi kiinnostaa maailmanlaajuinen näkyvyys lajin parissa, niin hilpaisehan oitis tutustumaan H2RO:n mediakorttiin. Nimittäin mikäli H2RO saa tarpeeksi sponsorointitukea myös EM-kisojen raportointiin, lähtee suihkulautailu.fi:n edustusto EM-kisoihin toteuttamaan kyseisen kilpailun kaiken H2RO Magazinen kanavissa julkaistavan raportoinnin aina still-kuvauksista teksteihin (toki myös videoinnit, mikäli ylimääräistä käsiparia ei saada matkaan).

Sponsoripaikkoja on kolmea eri kokoa: Event Lead Sponsor, Event Sponsor ja Page Sponsor. Jo edullisinkin sponsoripaketti (500USD) sisältää sponsoroijan logonäkyvyyden niin H2RO:n netissä, videoiden sponsoriplansseissa kuin reportterin tapahtumapaikalla käyttämän t-paidan painatuksissa.

Tule rohkeasti mukaan luomaan upean urheilulajin historiaa ja tukemaan sen maailmanlaajuista ja kotimaista näkyvyyttä!

Lisätiedustelut osoitteella suihkulautailu (ät) gmail.com, tai suoraan H2RO Magazinen kautta (yhteystiedot löydät esimerkiksi mediakortista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti