tiistai 22. maaliskuuta 2016

Urheilija-shout-out: Océane Corbet ja Carl-Jacob Johansen

SHOUT-OUTIT

Tällä kertaa tutustutaan pitkänlinjan urheilijoihin Ranskasta ja Norjasta.

(Oceanen kuva screenshot Flycaptainin videolta)Océane CorbetDouble backflip
Posted by Océane Corbet on Saturday, March 19, 2016

Océane on flyboardingin ensimmäinen maailmanmestari naisten sarjassa - tai itse asiassa naisille ei ensimmäisenä vuonna (2013) ollut omaa sarjaa ollenkaan, ja tämä neito nappasikin sekasarjassa komean sijan 18 jättäen taakseen huimat 48 osanottajaa.
Oceane (oik.) Flyboard® World Cup 2015:n briefingissä ennen runeja. Vasemmalla Etelä-Korean Da-Yeob Kim.


XDubai Flyboard® World Cup 2015:ssa Océane sijoittui yhdeksänneksi ja löytyy Hydroflight World Rankings -listan sijalta 10.

Dubain-kisoissa Océane lensi Flyboard Legendillä:Océane Corbet - Pro Flyboarder Facebookissa
Océane InstagramissaCarl Jacob Johansen
Tässäpä taas yksi lajin mainioimmista persoonista! Carl Jacob on tällä hetkellä pohjoismaiden kovimmaksi rankattu lautailija. Mies on kilpaillut lajin parissa Flyboard® World Cup:n ensimmäisestä vuodesta lähtien, ja myös muut urheilijat tituleeraavat häntä kotoisasti Doc:ksi - Paluu tulevaisuuteen -elokuvien-tuntijat hoksaavat pienen kuvaselailun jälkeen kyllä miksi.


Viime joulukuun XDubai Flyboard® World Cup 2015:ssa Docin sijoitus oli 21, ja tällä hetkellä hän pitää ranking-listan sijaa 22.

Tuoretta videomateriaalia oli hieman hankala tähän hätään löytää, mutta tässä muutama fiilispätkä malliksi norjalaisista suihkulautailumaisemista:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti