tiistai 15. maaliskuuta 2016

Flyboard Sport keventää yleisölennättäjien kuormaa

UUTISET

Huippu-urheilun lisäksi suihkulautailu on Suomessakin pitkälti yleisölennätyksiä tarjoava kesälaji ja siten osalle operaattoreista myös elinkeino. Jälkimmäisiä, sekä kevyemmin harrastusmielessä lentäviä ajatellen Zapata Racing toi juuri markkinoille uuden lautamallin.

Flyboard Sport on lyhyesti sanottuna Legend- ja Pro -lautojen sekoitus, ja asettuu ominaisuuksiltaan näiden lautamallien väliin.


(kuvakaappaukset Flyboard Scandinavian sivuilta)

Uusi Sport näyttää päällisin puolin Prolta, mutta on ominaisuuksiltaan kuten valmistajan ensimmäinen lautamalli Legend. Uudessa laudassa on käytetty samaa muotoilua ja materiaaleja kuin Pro:ssa, mutta lautaosa on kiinteä, eli Sportilla ei spinnailla. Suuttimiin ei voi asentaa kutistusrengasta Pro-mallin tapaan, mutta Legendistä poiketen voi uuden lautamallin suuttimien suuntausta säätää (7,5 astetta pystysuoran linjan molemmin puolin - suuttimien kääntö taaksepäin tuo lentoon ikään kuin automaattista eteenpäin suuntautuvuutta, sekä auttaa voltin pyöräyttämisessä).

Uusi lauta on 35% kevyempi kuin Legend, ja näin helpompi käsitellä niin aloittelevalle lentäjälle kuin tietysti operaattorillekin. Hintansa puolesta tämä välimalli asettuu niin ikään valmistajan aikaisempien lautamallien välimaastoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti