perjantai 24. helmikuuta 2017

Hydro Games 2017 ja Flyboard European Championship


Uutisia kauden 2017 suihkulautailuskaboista tihkuu hiljalleen. Lajin kilpailuiden ja sidostapahtumien varhaisen yhteistyökehitysvaiheen vuoksi tiedotus jäänee järjestäjiltä tänäkin vuonna kovin viime tinkaan, mutta joitain kisapäiviä on jo julkaistu ja hahmotelmia kiertueistakin hieman valotettu.

Tässä artikkelissa infoa jo julkaistuista kisoista aikajärjestyksessä - kiertuehahmotelmien pariin palaamme jahka järjestäjät tiedottavat lisää.Suihkulautailun ja vesisuihku-urheilun laitevalmistajavapaa tapahtuma 
Hydro Games 2017 Floridassa 21.-23.4.2017


Floridan Jacksonvillessa järjestettävässä merkkivapaassa tapahtumassa nähdään sarjat niin suihkulaudoille, jetpackeille kuin jetbike-laitteillekin. Jetpackit ja jetbiket kisaavat pro-sarjoina, mutta suihkulautailijoille tapahtumassa on pro-sarjan lisäksi myös avoin sarja.

Hydro Games 2017 järjestetään Southeast US Boat Show- ja Oyster Jam -eventtien yhteydessä, ja paikallinen näkyvyys kisaeventillä on näin ollen jo valmiiksi pedattu, viimeisimpien vuosien lipunmyynti isäntätapahtumalla kun on ylittänyt 20 tuhannen rajan.Edellinen, virallinen valmistajavapaa eventti Hydro Fest nähtiin Las Vegasissa kesällä 2016. Kuva lajin äänenkannattajan, H2RO Magazinen FB-sivulta.EDIT 21.4.2017: HYDRO GAMES 2017 JOUDUTTIIN PERUMAAN VIIME HETKELLÄ, SYYNÄ ISÄNTÄTAPAHTUMAN ONGELMAT JÄRJESTÄVÄN KAUPUNGIN KANSSA.
LISÄÄ AIHEESTA TÄSSÄ-  -  -  -  -

Suihkulautailun merkkikohtaiset EM-kisat,
Flyboard® European Championship Ranskassa 9.-11.6.2017


Flyboard® European Championship 2017 on nimensä mukaisesti vain Flyboard® -merkkisille suihkulaudoille tarkoitettu kilpailu, jossa nähtäneen totuttuun tapaan sarjat pro-lautailijoille, naisille ja veteraaneille. Kisaan on hahmoteltu myös duo freestyle -osio.
Zapata Racing on toistaiseksi julkaissut vasta kisapäivät sekä tapahtumapaikan (Cavalaire-sur-Mer, Ranska).

Flyboard European Championship 2016, kuva Elsa Pankkonen / H2RO Magazine

EDIT 21.4.2017: Flyboard European Championship on muuttunut järjestäjän toimesta MM-kisoiksi. Flyboard-merkkimestaruudesta kilpaillaan aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti. 
Tsekkaa suihkulautailu.fi:n koostesivu kilpailusta TÄSTÄ!


- - - - -


Lajin kisakiertuesuunnitelmista on tiedotettu helmikuun loppuvaiheeseen mennessä vasta hyvin vähän. Zapata Racingin suunnittelema Flyboard® -kisakiertue alkaisi näillä näkymin Floridan Pensacolassa viikonlopun 28.4.-30.4. paikkeilla ja se sijoittuisi Amerikan mantereelle.


- - - - -


Suihkulautailu.fi seuraa eventtejä ja niiden tiedotusta mahdollisimman ajantasaisesti. Pikaisimmat infot löydät myös suihkulautailu.fi:n FB-sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti