torstai 18. elokuuta 2016

Vesisuihku-urheilun MM-kisat kutistuivat yhden laitteen merkkimestaruuskisoiksi

UUTISET

Vesisuihku-urheilun ensimmäiset MM-kisat, Hydroflight World Championship 2016 oli tarkoitus järjestää Floridan Naplesissa 16.-18.9.2016. Kisaan oli kaavailtu valmistajavapaat sarjat niin suihkulaudoille, jetpackeille kuin jetbikeillekin. Suihkulautojen sarjassa oli perinteisten pro-, naisten- ja veteraanisarjojen lisäksi myös avoin divisioona, johon aloittelevat lautailijat olivat tervetulleita.

Eilen keskiviikkona (17.8.2016) julkaistiin viimetingan tiedote suuremman mittakaavan muutoksesta:
ranskalainen Flyboard-suihkulautaa valmistava Zapata Racing on ostanut kilpailun itselleen. Näin ollen kilpailuun saa osallistua vain kyseisen valmistajan suihkulaudoilla.

Muutoksen myötä suihkulautojen sarjasta jäi pois avoin divisioona. Järjestäjä kutsuu kilpailuun aiemmissa kisoissa parhaiten menestyneet lautailijat ja loppujen urheilijoiden osalta kilpailuun on videokarsinta.

Muiden laitteiden (jetpack, jetbike) sarjat tippuivat kilvasta pois kokonaan.

Uuden järjestäjän myötä kilpailu sai myös uuden nimen, Flyboard® World Cup 2016. Kyseinen tapahtuma oli alunperin tarkoitus järjestää totutusti joulukuun alussa Dubaissa.

Ohessa kisajärjestäjän tiedote, sekä uudet osallistumisohjeet.(Lisätietoa mm. esivalituista kilpailijoista sekä karsinnan kautta kisaan pääsevien urheilijoiden määrästä tulossa, seuraa päivityksiä suihkulautailu.fi:n FB-sivuilla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti