keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Urheilija-shout-out: Valentine Cambron ja Damone Rippy

SHOUT-OUTIT

Tämänkertaisessa shout-outissa tapaat lajin kärkinimiä molemmilta puolilta Amerikan mannerta.

suihkulautailu, flyboard, flyboarding, jetboard, jetboarding, hydroflight sports
Valentine Cambron ja Damone Rippy XDFWC 2015:ssa


Valentine Cambron

No niin, pojat. Viimeistään tässä vaiheessa tulette innostumaan lajista ainakin sen katselijan ominaisuudessa.


Quebecistä kotoisin oleva Valentine elää todellista vesiurheilijan unelmaa. Neito asuu ja treenaa Cancunissa Meksikossa, jossa veteen pääsee vaikka joka päivä. Kilpailuissa hän lentää Aquafly:n riveissä ja on myös tiimin ensimmäinen Aquafly Angel.

Tällä hetkellä neljänneksi rankattu Valentine ehti harrastaa suihkulautailua hieman reilun vuoden päivät ennen ensimmäistä Flyboard World Cup -kilpailuaan, ja lajin MM-huipulle hän itsensä heti lentelikin sijoittuen kilpailussa neljänneksi:Valentinen Instagram-postaukset ovat todellisia matka- ja lentokuumeenherättäjiä:


(Facebookissa Valentinella ei toistaiseksi ole julkisia päivityksiä.)Damone Rippy


Jos olet kuullut suihkulautailusta maailmalla, olet varmasti kuullut myös Damonesta. Kesäkuussa 18 vuotta täyttävä vauhtihirmu kisasi nimittäin myös America's got Talentissa viime vuonna päästen neljännesfinaaliin asti:


Damone aloitti lajin harrastamisen 14-vuotiaana ja on jo flyboardingin kaksinkertainen Pohjois-Amerikan mestari (2014 & 2015). XDubai Flyboard World Cup 2015:ssa Damone joutui keskeyttämään oman kilpailunsa finaalin karsintakierrokseen, koska mies lävähti teknisistä ongelmista johtuen varsin voimallisesti letkun päälle kesken runin. Damonen sijoitus Dubaissa oli neljäs. Aiemmilta kierroksilta ennätin kuitenkin taltioida tämän runin:H2RO Magazinen ranking-listalta Damone löytyy sijalta kolme.

Damone Rippy - Pro-Flyboarder Facebookissa
Damone Rippy Official Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti