torstai 10. maaliskuuta 2016

Urheilija-shout-out: Dong Won Yang ja Todd Sawisch

SHOUT-OUTIT

Jäät eivät puhalteluista huolimatta ole lähteneet minnekään, joten ulkomaisten urheilijoiden esittelysarja jatkukoon.

flyboard, flyboarding, hydroflight, suihkulautailu
Kuvassa vasemmalla sijalle 2. rankattu Dong Won Yang vierellään kategorian tämän hetken ykkönen, Todd Sawisch. 

Tällä kertaa hypätään veteraaniosastolle ja roiskaistaan kehiin kyseisen kategorian kärkinimet. (Lajin veteraanikategorian alaikäraja on 40-vuotta.) 


Dong Won Yang 

Tässäpä ensimmäisenä Dong Won Yang, hauska ja kujeilevainen, show-miehen elkeitä omaava pro-lentäjä Etelä-Koreasta. Hänen ranking -sijoituksensa on tällä hetkellä 2.

flyboard, flyboarding, hydroflight, suihkulautailu

Tämän miehen lentelyä on ilo seurata: triplavoltit irtoavat kuin tanssi, eikä mikään tunnu häntä laudan päällä hermostuttavan. Maaliskuun tämä lentäjä viettää Kiinassa, Malesiassa ja Japanissa lautaillen.

XDubai Flyboard World Cup 2015:ssa Dong Wonin sijoitus oli niin ikään 2. Koosteen kisaruneista löydät YouTubesta (klikkaa kuvaa):

Dong Wonin XDFWC 2015 -kisakooste YouTubessaDong Won Yang Facebookissa
Dong Won Yang Instagramissa
Todd Sawisch 

Todd Sawisch pitää H2RO Magazinen ranking -listan kärkisijaa veteraanisarjassa. Todd kilpailee amerikkalaisen Team Aquafly:n riveissä.

Koulutukseltaan tämä aina aurinkoisena esittäytyvä urheilija on suun ja kasvojen alueeseen erikoistunut kirurgi - sen suuremmin en uskalla englanninkielistä lääketieteentermistöä lähteä suomentelemaan, mutta South Florida Oral & Facial Surgery:n esittelysivuilla mainitaan hänen perehtyneen myös muun muassa pään ja niskan alueen syöpiin sekä vakaviin kasvojen alueen epämuodostumiin ja vammoihin. 

flyboard, flyboarding, hydroflight, suihkulautailu

Todd sijoittui XDubai Flyboard World Cup 2015:ssa niin ikään ykkössijalle. Kooste kisalennoista nähtävillä YouTubessa - klikkaa alla olevaa kuvaa!

Toddin XDFWC 2015 -kisakooste YouTubessa

Sosiaalisessa mediassa Todd ei julkisesti lentoaiheisia kuvia postaile, mutta ammatillinen Instagram -tili häneltä toki löytyy. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti