keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Urheilija-shout-out: Gemma Weston ja Suksan Tongthai

SHOUT-OUTIT

Maaliskuun ensimmäisessä shout-outissa tapaat lajin huiput Uudesta-Seelannista ja Thaimaasta. Tälläkin kertaa naiset ensin, vaikka tämä nainen kyllä pesee useat pro-mieslentäjätkin triplavolteillaan:

Gemma Weston


Gemman tuplavoltti qualification-kierroksella XDubai Flyboard World Cup:ssa Gemma "The Warrior" Weston on siviiliammatiltaan stuntti ja tehnyt paljon televisiosarjoja & elokuvia.

Hydroflight World Rankings 2015 -listan ykkössijaa pitävä Gemma hallitsi myös XDubai Flyboard© World Cup 2015:a voittaen koko kilpailun - ohessa yksi hänen XDFWC-finaali-runeistaan:Gemma IMDB:ssä
Gemma Facebookissa
Gemma InstagramissaSuksan TongthaiJos etsit intensiivisellä otteella trikkailevaa lautailijaa, niin tästäpä löytyy: Suksan Tongthai on nelosvoltteihin taipuva pro-lentäjä lajin huipulta, jonka suoritusvuoron tunnistaa vaikka silmät kiinni, mies nimittäin pitää aikamoista riemumeteliä mennessään - aivan mahtavaa!


Suksanin tuorein kisakunto näyttää tältä (ei sisällä ääninäytettä):Suksan on kaksinkertainen Flyboard© World Cup -voittaja, mutta vuoden 2015 World Cupissa hän tipahti loistavista alkukierroksista ja ennakkosuosikin leimasta huolimatta vasta yhdeksänneksi teknisestä ongelmasta aiheutuneen mahalaskun vuoksi. Näin ollen hänen Hydroflight World Rankings 2015 -listasijoituksensa on kuudes.

Suksanin vahvasta menosta ja treeni-innosta kielii hänen some-profiiliensa neloisvolttivideot, käyhän tsekkaamassa:

Suksan Facebookissa
Suksan Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti