lauantai 12. maaliskuuta 2016

Urheilija-shout-out: Kristen Smoyer ja Ben Merrell

SHOUT-OUTIT

Tiimit, tiimikaveruus ja porukalla treenaaminen on suihkulautailussa ihan yhtä suuressa arvossa kuin missä tahansa muussakin urheilulajissa. Tällä kertaa shout-outissa amerikkalaisen Team PowerFly:n paljon yhtäpitävät lentäjät, ja lajin MM-huipulta tietenkin.

Got to chill with my main man in Colombia! So lucky to call this man my teammate and friend! He is not only my hero, but...
Posted by Kristen Smoyer on Thursday, March 10, 2016

Kristen "The Destroyer" Smoyer

Kristen Smoyer XDubai Flyboard World Cupissa joulukuussa 2015


Kristen Smoyer on tämän hetken ykkös-naislentäjistä ehkä energisin pakkaus. Triplavolttien ja muiden vaikeimpien trikkien väliin riittää asennetta vaikka osalle pojistakin (yksi kisa-run alla). Harjoittelun ohessa Kristen lennättää myös muita harrastajia, kuten kovin moni muukin lajin aktiiviurheilija.

Kristenin sijoitus ranking-listalla on 3. XDubai Flyboard World Cup 2015:ssa hän sijoittui niin ikään kolmanneksi.Kristen "The Destroyer" Smoyer - Pro Flyboarder Facebookissa
Kristen Instagramissa


Ben Merrell 


Ben Merrellin täydellinen triplavoltti XDubai Flyboard World Cup 2015:ssa


Ben Merrell on suihkulautailun todellinen monitaituri, kun otetaan huomioon että mies nappasi Zapata Racingin Flyboard -laudalla lennetyssä XDubai Flyboard World Cup 2015:ssa 7. sijan, vaikka normaalioloissa lentääkin X-Jetpacks:n Jetblade-laudalla.

Vuodesta 2012 asti lentänyt Ben puuhailee myös lajin teknisellä puolella ollen mukana merkkiriippumattoman käsikaasun kehitystyössä. Mies on lisäksi yksi tämän urheilulajin niin ikään merkkiriippumattomien kisatapahtumien väsymättömistä puolestapuhujista.

Benin tämän hetkinen MM-ranking-sijoitus on neljäs.Ben Merrell - Pro Hydroflight Athlete Facebookissa
Ben InstagramissaEi kommentteja:

Lähetä kommentti