lauantai 27. helmikuuta 2016

Viikonlopun urheilija-shout-out: Solène Pandeles ja Ashton Beukers

SHOUT-OUTIT

Kuvassa Ashton Beukersin tuplavolttikuvio XDFWC2015:n finaalipäivänä.


Sesongin ulkopuolella ei koto-Suomesta hirvittävästi lajiin liittyvää kuvamateriaalia tulvi, joten on aiheellista pistää pystyyn keväinen fiiliksennostattajasarja: urheilija-shout-out. Sarjan yhteydessä esitellään aina pari pro-lentäjää per postaus, sekä tarjotaan polkuja heidän some-kanavilleen ja toki myös niistä poimittuja timantteja ja infonpalasia.

Naisia lajin huipulta löytyy myös, mutta vähemmässä määrin kuin miehiä. Joten, naiset ensin:

Solène Pandeles

Solène Pandeles on ranskalainen ex-voimistelija ja nykyinen pro-lentäjä. Ja hyvinpä voisi neito toimia myös mallina:


H2RO Magazine sijoitti Solènen Hydroflight World Rankings 2015 -listallaan viidenneksi. Joulukuun alussa järjestetyissä XDubai Flyboard© World Cup 2015:ssa hän sijoittui niin ikään viidenneksi. Neito on tällä hetkellä Euroopan parhaimmaksi rankattu suihkulautailija naisten kategoriassa.


Solène Facebookissa
Solène InstagramissaAshton Beukers

Kanadan lahja maailmalle, jestas. Vai mitäpä muuta tulee kielen päälle tämän kuvan nahtyäsi:22-vuotias Ashton Beukers pitää lentokuntoaan yllä tällä hetkellä Caymansaarilla Karibianmerellä (matkakuumeisimmat itsensäkiduttajat voivat perehtyä kohteeseen tarkemmin SWS Cayman:n FB-sivuilta).
Ashton löytyy Hydroflight World Rankings 2015 -listan sijalta yhdeksän. XDubai Flyboard© World Cup 2015:ssa nuorukainen nappasi sijan 12. Ashton on tällä hetkellä parhaimmaksi rankattu kanadalainen pro-sarjassa.

Vielä vuosi sitten Ashtonin ranking-sijoitus oli 31:s, joten omistautuminen lajille ja kehitys urheilijana on ollut huikea. Laji on myös vienyt miestä ympäri maailmaa - tässä pala hänen ja Geoff Hulet:n syksystä 2014:Ashtonin haastattelu H2RO Magazinessa
Ashton Facebookissa
Ashton Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti